За нас

КОИ СМЕ НИЕ

Е-ТРЕЙДИНГ ООД е компания за производство и търговия с висококачествени пробиотични продукти, произведени от сертифицирани лаборатории в България чрез естествена регенерация на пробиотични щамове.

КАК ЗАПОЧНАХМЕ

Е-ТРЕЙДИНГ ООД стартира дейността си през 2014 година. Започнахме с търговия на световния пазар, като достигахме до 60 държави чрез популярните платформи EBAY и AMAZON.

Още през първата година успяхме да доставим до нашите клиенти над 4200 продукта и това беше наистина висока оценка за качеството на продуктите и работата ни. Правим това и до днес.

Но не спираме да се развиваме! С годините започнахме да разработваме собствени продукти – стартерни култури от типични български пробиотични щамове с висока добавена стойност.


В КАКВО ВЯРВАМЕ

Вярваме, че правилно подбраните пробиотични продукти влияят благотворно върху функционирането на организма, заради което могат да подобрят значително имунитета и здравето. Затова предлагаме само натурални продукти с висока добавена стойност.

Не просто вярваме, а е научно доказано, че пробиотичните щамове, които се регенерират в естествени условия в България, са най-добрите в света и не променят свойствата си, дори след много на брой регенерации. Затова работим изключително с български производители с доказано качествени, сертифицирани продукти.

Вярваме, че всеки има правото на достъп до възможно най-качествени продукти, особено когато става дума за храна и здраве. Затова внимателно подбираме всеки един продукт в каталога си.

Вярваме, че честното отношение и коректното обслужване са основа на цивилизованото общество. Затова се стараем да ги осигуряваме за всеки наш клиент.
 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Привлякохме в ползотворно партньорство най-добрите български производители на пробиотици и закваски като:

  • PROVIOTIC – иновативни био веган пробиотични капсули с антибактериални свойства към болестотворни бактерии, доказани в лабораториите на университета в Харвард.

  • GENESIS – производител на сертифицирани закваски, стартерни култури и пробиотични хранителни добавки.

  • LACTINA – разработчик и производител на активни субстанции, стартерни култури и други биологично активни продукти на млечна основа.

Работим и с множество чуждестранни дистрибутори, които ни осигуряват достъп до пазари като Хърватия, Швейцария, Корея и Латинска Америка. Към момента сме единствен официален представител на български закваски в Корея.

 

НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРОБИОТИЧНИ ПРОДУКТИ И ЗАКВАСКИ – YOGURT.BG

Още в началото на дейността си започнахме да разработваме собствени, патентовани български закваски за кисело мляко, които продължаваме да развиваме под търговската марка YOGURT.BG. Те също са изцяло създадени от естествено регенерирани български пробиотици, като са подобрени с внимателно подбрани щамове за по-добър имунитет и здраве. С гордост можем да предложим:

  • „Зелени“ и чисти съставки, които се използват в производството на висококачествени колбаси и сирена.

  • Стартерни култури за млечни продукти като традиционно българско кисело мляко, извара, кефир, ряженка, заквасена сметана, бифидум и други традиционни млечни продукти.